SavannahNorway
 
   
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
Ved kjøp av kattunge fra SavannahNorway
 
SavannahNorway Kittens. Foto: Camilla Hesby Johnsen
  Alle kattunger fra SavannahNorway blir solgt med:

Kjøpskontrakt

Grunnvaksinert og behandlet med ormekur. Kattunger blir også solgt med helseattest fra vår veterinær og microchipet.

Katten vil være registrert i TICA og med stamtavle fra TICA. Da vi følger TICA Voluntary Code of Ethics vil katten først bli overført i ny eiers navn og stamtavle utlevert når vi har fått dokumentasjon på at kattene er kastrert/sterilisert. Dette gjelder hvis katten ikke allerede er kastrert/sterilisert ved salg.Ved salg av en allerede sterilisert katt blir katten overført ny eier når den har bodd hos deg i minst 30 dager. Ved kjøp av avlskatt gjelder andre betingelser.

Med seg får katten litt av maten og kattesanden den er vant til, eventuelt favorittleke og en tøy bit med kjente lukter. Du får også med deg informasjon om rasen ( på engelsk) og råd om kattungens første tid hos ny eier.

Vi vil også stå til disposisjon til og svare på spørsmål og gi råd og veiledning gjennom kattens liv. Vi vil gjerne ha oppdateringer på hvordan det går og bilder av katten du har kjøpt også når alt går fint.

Vi anbefaler at ny eier kjøper et klatrestativ og leker til katten før den blir hentet. Savannah er en aktiv, leken og intelligent rase som trenger stimuli. Klatrestativ er veldig populært hos kattene hos oss. Transportbur anbefales også kjøpt i forkant til å bruke ved henting av katt/kattungen.

Kattunger vil være leveringsklare tidligst når de er 14 uker gamle. De vil da være godt sosialisert og renslige.

Hvis du ønsker og reservere kattunge/katt hos oss vil vi først være sikre på at du blir en god katte eier, så vil vi be om et depositum på den katten/kattungen du ønsker og kjøpe. Hvis noe uforutsett skulle skje slik at katten dessverre ikke kan leveres vil vi tilbake betale depositumet hvis kjøper ikke ønsker og overføre det til en annen katt. Depositumet blir IKKE tilbake betalt dersom kjøper trekker seg fra avtalen.

 

 

 

 

 
      webmaster SavannahNorway: Camilla Hesby Johnsen